Genieten tijdens de feestdagen

Hollands Koud en Warm Buffet

Een culinaire, gezellige en warme Kerst viert u ook dit jaar bij de Lindeboom!

Op zowel Eerste Kerstdag als Tweede Kerstdag kunt u in ons sfeervolle restaurant weer heerlijk genieten van een bijzonder warm en koud buffet. 

Bij het koude buffet treft u naast diverse salades ook rauwe ham met meloen, carpaccio van ossenhaas, gebraden dunne lende, diverse wildpatés met cumberlandsaus en een luxe visschotel met gepocheerde zalm, makreel, haring en garnalen. Uiteraard kunt u er ook een lekker stokbroodje met kruidenboter bij nemen.

Het warme buffet biedt al minstens zoveel heerlijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld gegrilde parelhoenborst in sinaasappelsaus, hazenpeper bereid met echte Deventer koek, biefstukjes met gebakken paddenstoelen, heerlijke kipspiesjes met satésaus, gebakken kalfsmedaillons in cognac-roomsaus en diverse vissoorten zoals zalm en zeewolf in saffraansaus. Stuk voor stuk vergezeld van lekkere sausen en smaakvolle bijgerechten.

Voor de kinderen is er een speciaal kidsgedeelte met onder andere de lekkerste snacks, frietjes, pannenkoeken en andere zoetigheden.

Zoals u van ons gewend bent zal het buffet worden afgesloten met een spetterend ijs- en puddingbuffet. Denk aan diverse puddingen, bolletjes ijs, mousse, macarons, taartjes en andere lekkernijen!

U bent vanaf 17:00 uur van harte welkom voor een lekker aperitiefje.
Het buffet wordt om 18:00 uur geopend.

€ 39,75 p.p.
Kinderen t/m 16 jaar €19,85


* *

Het Kerstmenu is altijd rond oktober te downloaden op deze pagina.


* *

Dieetwensen? Laat het ons weten, wij houden graag rekening met u. 

 

Reserveren kan via 0570 - 62 52 25 of het contactformulier.