Genieten tijdens de feestdagen

Hollands Koud en Warm Buffet

Een culinaire, gezellige en warme Kerst viert u ook dit jaar bij de Lindeboom!

Op zowel Eerste Kerstdag als Tweede Kerstdag kunt u in ons sfeervolle restaurant weer heerlijk genieten van een bijzonder warm en koud buffet. 

Bij het koude buffet treft u naast diverse salades en een heldere wildbouillon ook rauwe ham met meloen, carpaccio van ossenhaas, gebraden runder- en varkensrollade met cumberlandsaus en een luxe visschotel met gepocheerde zalm, makreel, haring en garnalen. Uiteraard kunt er ook een lekker stokbroodje bij nemen met kruidenboter.

Het warme buffet biedt al minstens zoveel heerlijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld gegrilde varkenshaasmedaillons met paprikaroomsaus, hazenpeper bereid met echte Deventer koek, kalfssukade gegaard in eigen jus, heerlijke kipspiesjes met satésaus, gebakken eendenborst met paddestoelensaus en diverse vissoorten zoals zalm en baars. Stuk voor stuk vergezeld van lekkere sausen en smaakvolle bijgerechten.

Voor de kinderen is er een speciaal kidsgedeelte met onder andere de lekkerste snacks, frietjes, pannenkoeken en andere zoetigheden.

Zoals u van ons gewend bent zal het buffet worden afgesloten met een spetterend ijs- en puddingbuffet.

U bent vanaf 17:00 uur van harte welkom voor een lekker aperitiefje.
Het buffet wordt om 18:00 uur geopend.

€ 38,50 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar €19,25


* *

Het definitieve Kerstmenu voor 2018 is binnenkort hier te downloaden.


* *

Dieetwensen? Laat het ons weten, wij houden graag rekening met u. 

 

Reserveren kan via 0570 - 62 52 25 of het contactformulier.