Ouderwets gezellige feesten!

Ieder feest viert u bij De Lindeboom

Het liefdesbootje, een verjaardag of een gezellige avond met uw collega’s. Er is altijd iets te vieren bij De Lindeboom. U nodigt de gasten uit, wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Losse zaal huren

Sfeerimpressie

Receptie

Bij De Lindeboom heeft u de keuze uit drie verschillende arrangementen: het 2-uur durende  receptiearrangement, het drankenarrangement en het complete feestavondarrangement.

Bij alle arrangementen staat het onbeperkt serveren van consumpties voor een vaste prijs centraal. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij helpen u graag bij de verdere invulling, zoals de precieze tijdsduur, aankleding, het drankenassortiment en een DJ, band of eventuele apparatuur.

Receptiearrangement

(minimaal 20 personen)

2 uur onbeperkt drinken, inclusief 1x een koud en 2x een warm hapje. Start met koffie/thee en feestelijke etagère. Inclusief zaalhuur, bediening en aankleding.

Het drankenpakket bestaat uit:
Tapbier, speciaalbier, frisdranken, vruchtensappen en wijnen:

Prijs per persoon € 17,-

Arrangement

Onze drankarrangementen duren standaard 4 uur. Alle arrangementen beginnen met koffie of thee. Tweemaal een warm en tweemaal een koud hapje zijn altijd eveneens inbegrepen. U heeft de keuze uit drie drankenpakketten. 

Drankarrangementen

Vanaf 40 personen

Drankarrangement 1 (Bier, fris, wijn):

4 uur onbeperkt drinken, inclusief 2x een koud en 2x een warm hapje. Direct borrelen.
Inclusief zaalhuur, bediening en aankleding. 

Prijs per persoon € 23,-

Drankarrangement 2 (+ Binnenlands gedestilleerd):

Uitbreiding van arrangement 1 met binnenlands gedestilleerde dranken, zoals jenever, vieux, berenburg, citroenbrandewijn, apfelkorn, safari, passoa, rode wodka, blue curaçao, pisang ambon, pina colada en boswandeling.

Prijs per persoon € 26,-

Drankarrangement 3 (+ Buitenlands gedestilleerd):

Uitbreiding van arrangement 1 en 2 met buitenlands gedestilleerde dranken, zoals whisky, bacardi, malibu, cognac, amaretto, crèmelikeuren, licor 43, tequila en gin.

Prijs per persoon € 29,-

Mogelijkheden tegen meerprijs (prijs p.p.):

Verlenging van het arrangement (per half uur) - € 5,-
Koffie/thee met feestelijke etagère bij aanvang - € 2,-
Feestelijke ontvangst met prosecco - € 2,-
Zoute koekjes en borrelnoten p.p. (wordt aangevuld) - € 1,-
Afsluiten met puntzak frites - € 3,-
Afsluiten met broodje kroket of frikandel - € 3,50
Afsluiten met broodje beenham - € 4,-

Feestavond

Onze meest complete arrangementen. Inclusief feestelijke ontvangst met prosecco en een etagère met zoetigheden, verschillende hapjes, onbeperkt consumpties en een warme afsluiter. Uiteraard inclusief zaalhuur, bediening en aankleding. 

Feestavondarrangement

(minimaal 40 personen)

Feestavondarrangement 1 (Bier, fris, wijn):

Feestelijke ontvangst met glas prosecco. Aansluitend wordt er onbeperkt consumpties geserveerd, bestaande uit:

Tapbier, speciaalbieren, frisdranken, vruchtensappen en wijnen.

Tijdens het borrelen wordt 2x een koud en 2x een warm hapje geserveerd.
Ter afsluiting een kop koffie en een broodje kroket/frikandel/beenham of puntzak frites.

Prijs per persoon € 29,-

Feestavondarrangement 2 (+ Binnenlands gedestilleerd):

Uitbreiding van arrangement 1 met binnenlands gedestilleerde dranken, zoals diverse soorten jenever, vieux, berenburg, citroenbrandewijn, apfelkorn, safari, passoa, rode wodka, blue curaçao, pisang ambon, pina colada en boswandeling.

Prijs per persoon € 32,-

Feestavondarrangement 3 (+ Buitenlands gedestilleerd):

Uitbreiding van arrangement 2 met buitenlands gedestilleerde dranken, zoals whisky, bacardi, malibu, cognac, amaretto, crèmelikeuren, licor 43, tequila en gin.

Prijs per persoon € 35,-

Mogelijkheden tegen meerprijs (prijs p.p.):

Verlenging van het arrangement (per half uur) - € 5,-
Koffie/thee met feestelijke etagère bij aanvang - € 2,-
Zoute koekjes en borrelnoten p.p. (wordt aangevuld) - € 1,-

Bij kinderen onder de 18 jaar wordt 50% van de arrangementsprijs in rekening gebracht. Bij arrangementen wordt niet gefactureerd. Uiterlijk 2 dagen van tevoren geeft u het aantal gasten door en geschiedt de betaling per kassa. Wijkt het aantal gasten op de dag zelf af van het opgegeven aantal? Dan rekenen wij tot 10% van het opgegeven aantal 50% van de prijs. De definitieve telling is altijd aan ons. Wij doen de telling gedurende de avond 5 tot 6 keer: bij aanvang middels de koffie/thee, aan de hand van iedere ronde hapjes en eventueel bij de afsluitende warme hap. Hieruit wordt een gemiddelde vastgesteld dat geldt als definitief geteld aantal. Meer gasten tijdens de bijeenkomst dan opgegeven, verbruik op nacalculatie, apparatuur en/of overige afname wordt achteraf per kassa voldaan.

Themafeesten

Restaurant de Lindeboom in Deventer

Ook voor de allerleukste themafeesten kunt u terecht bij de Lindeboom. In samenwerking met De Koff zijn verschillende opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Ik hou van Holland, De Jongens tegen de Meisjes, Las Vegas Night, Minute to win it of Kopspijkers. Plezier gegarandeerd!

Zaal met eigen eten en drinken

Restaurant de Lindeboom in Deventer

Bent u op zoek naar een voordelige zaal voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bruiloft? Wilt u geen gedoe thuis, maar liever ook geen volledig verzorgde catering? Organiseer dan uw eigen doe-het-zelf feest bij De Lindeboom! Klik hier voor meer informatie.

Sfeerimpressie

Meer informatie?

Bel 0570 - 62 52 25 of vul het contactformulier in.